קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

מרק קוקוס בקארי אפריקאי עם חומוס

מרק קוקוס בקארי אפריקאי עם חומוס

הוראות

1
מוסיף את הבצל, פלפל, וצ ' ילי; לבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את המרק, חומוס, עגבניות, אבקת קארי, מלח ופלפל שחור; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מגישים חמים.
6
עצה של קוק
1
מסננים ושוטפים מתחת למים זורמים. לקלף את העורות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
למנה: קלוריות 401; חלבון 17g; 20 גרם שומן סה" כ; שבת. שומן 10g; כולסטרול 0mg; פחמימות 43g; סיבים תזונתיים 7g; נתרן 576g
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3
המטבח הטרופי הטבעוני מאת דונה קליין
4
Reprinted from The Tropical Vegan Kitchen by Donna Klein by order with HP Books, a member of Penguin Group (USA) Inc. © 2009
5
Reprinted from The Tropical Vegan Kitchen by Donna Klein by arrangement with HP Books, a member of Penguin Group (USA) Inc. © 2009