3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את המרק, חומוס, עגבניות, אבקת קארי, מלח ופלפל שחור; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)