מרק קייל איטלקי עם נקניקיות עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 281 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות משומרות, בצל, נקניקיות הודו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -35 דקות . עם ציון כף של 91% , מנה זו מצוינת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק קייל ותפוחי אדמה איטלקי , מרק קייל ובטטה צלויה עם נקניקיית עוף , ומרק נקניקיות וירקות איטלקיים .
הוראות
1
מפוררים את הנקניקיות לתוך תנור הולנדי; מוסיפים בצל. מטגנים ומערבבים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום, ואם רוצים, פתיתי פלפל; מבשלים במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מוסיפים יין; מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את ציר המאכל, השעועית, העגבניות החתוכות לקוביות, העגבניות המיובשות, הפלפל ותערובת הנקניקיות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 15-20 דקות או עד שהקייל רך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)