קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

מרק קייל-תפוחי אדמה עם בייקון

מרק קייל-תפוחי אדמה עם בייקון
מרק קייל-תפוחי אדמה עם בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -17 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 400 קלוריות . , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, מלח ופלפל כשר, רוזמרין ו/או טימין וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יזי בייקון וקייל תפוחי אדמה , חמין תירס תפוחי אדמה עם קייל ובייקון , ותפוחי אדמה בטטה, קייל ובייקון .

הוראות

1
מבשלים את הבייקון בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא פריך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב (בערך 3), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה יוקון זהב (בערך 3), קלופים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרישה לטפטופים שבסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכרישה מתרככת מעט, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את השום, עשבי התיבול, 1/4 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות משחימים מעט, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את מרק העוף ו-4 כוסות מים ומביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
מוסיפים כשלושה רבעים מהקייל; ממשיכים לבשל, מכוסה, עד שהם נבולים, כ-5 דקות. מערבבים את רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרובכרוב
7
בינתיים, מחממים את הפטם. לזרוק את הקייל שנותר עם שמן הזית על תבנית אפייה; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד לפריכות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מדללים את השמנת החמוצה בשפריץ מים. עובדים ב-3 עד 4 קבוצות, טוחנים את המרק בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק; לחמם מחדש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי1/4 כפית אבקת קאיין, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מגישים עם השמנת החמוצה, שבבי הקייל, הבייקון והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי כרובשבבי כרוב
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
10
צילום מאת צ'ארלס מאסטרס