מרק קייל-תפוחי אדמה עם בייקון
מרק קייל-תפוחי אדמה עם בייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -17 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 400 קלוריות . , מתכון זה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שקדים, מלח ופלפל כשר, רוזמרין ו/או טימין וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 87% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'יזי בייקון וקייל תפוחי אדמה , חמין תירס תפוחי אדמה עם קייל ובייקון , ותפוחי אדמה בטטה, קייל ובייקון .
הוראות
מבשלים את הבייקון בתנור או סיר הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא פריך, כ-5 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג.
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרישה לטפטופים שבסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכרישה מתרככת מעט, כ-3 דקות.
מוסיפים את השום, עשבי התיבול, 1/4 כפית מלח וכמה טחונות פלפל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות משחימים מעט, כ-2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ו-4 כוסות מים ומביאים לרתיחה; מכסים ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים כשלושה רבעים מהקייל; ממשיכים לבשל, מכוסה, עד שהם נבולים, כ-5 דקות. מערבבים את רוטב ווסטרשייר.
בינתיים, מחממים את הפטם. לזרוק את הקייל שנותר עם שמן הזית על תבנית אפייה; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד לפריכות, כ-3 דקות.
מדללים את השמנת החמוצה בשפריץ מים. עובדים ב-3 עד 4 קבוצות, טוחנים את המרק בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק; לחמם מחדש במידת הצורך.
מגישים עם השמנת החמוצה, שבבי הקייל, הבייקון והשקדים.