מרק שוקולד עם סלט פטל ואגוזי לוז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטל, סוכר, אגוזי לוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו טוסט פטל אגוזי לוז שוקולד, לחם ארוחת בוקר פטל, שוקולד ואגוזי לוז, ו Herbed פטל-סלט אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור גנאש: בסיר קטן להביא את השמנת, החמאה, והסוכר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים את השוקולד הקצוץ, כך שהוא נמס לחלוטין. מערבבים את ליקר פטל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטל
זילוף בצורת לב
3
תן לגנאש להתקרר לטמפרטורת החדר ושמורה.
4
לסלט: לשלב בעדינות את פטל, אגוזי לוז, מנטה, קמצוץ קטן של מלח וליקר פטל.
מרכיבים שתצטרך
ליקר פטל
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
אגוזי לוז
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
5
בקערת מרק רחבה, רדודה לשפוך על 3 אונקיות של גנאש טמפרטורת החדר למלא בריכה רדודה בתחתית הקערה, על 1/8 אינץ עמוק.