זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק שעועית לבנה עם בשר חזיר, דלעת, ו Chard, מרק שעועית לבנה עם בשר חזיר, דלעת, ו Chard, ו בשר חזיר, שעועית ומרק סלק שוויצרי.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בחום בינוני בסיר גדול ועבה (5 עד 6 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ואת עלי המפרץ ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהתרככו מעט.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הסלרי הקצוץ, מבשלים 2 עד 3 דקות נוספות.