מרק שקיעה
מרק שקיעה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 120 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם מרק ירקות, גזר, בטטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. מאליבו שקיעה, עננים בשקיעה, ו קאפקייקס שקיעה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מניחים דלעת חמאה, גזר, בטטה, תפוח ובצל על תבנית עם נייר אפייה.
מזלפים שמן זית על תערובת הירקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה ורכה, כ-45 דקות. מערבבים תערובת ירקות בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה; מעבירים לסיר גדול.
יוצקים מרק ירקות לירקות מחית ומתבלים בכוסברה, כורכום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מבשלים מרק על אש נמוכה עד לחימום, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.