מרק שרימפס מאפס
מרק שרימפס מאפס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 254 קלוריות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לך חצי וחצי, עלי דפנה, סלרי, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו ביסק שרימפס, ביסק שרימפס, ו ביסק שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מעטפת ושרימפס דווין; שמור פגזים. שוטפים שרימפס.
חותכים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
במחבת של 5 עד 6 ליטר, שלבו קליפות שרימפס, מרק 5 כוסות, בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה וגרגירי פלפל לבנים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
יוצקים מרק דרך מסננת לתוך 2 ליטר זכוכית למדוד או קערה. אם יש צורך, להוסיף מרק יותר לעשות 5 כוסות.
ממיסים חמאה באותה מחבת על אש בינונית.
מוסיפים שום ומערבבים רק עד צולע, 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה קמח.
את החום, לטאטא מרק וחצי וחצי לתערובת הקמח. מערבבים על אש בינונית-גבוהה עד לרתיחה, ואז מרתיחים כ -2 דקות.
מוסיפים שרימפס ומערבבים עד ורוד, בערך 1 דקה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לקערות; מקשטים בשמיר ושרימפס.