קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מרק שרימפס-מעושן-צדפות

מרק שרימפס-מעושן-צדפות
מרק צדפות מעושנות וחסילונים יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 198 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי דפנה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: ארוחות ערב פשוטות: דגים ומרק צדפות מעושנות, בקלה שחור עם מרק שומר ופנצנלה צדפות מעושנות, ו מרק צדפות.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את מרק מים וצדפות עם קליפות שרימפס, שום מרוסק, שרי, פלפל אדום מרוסק, עלי דפנה ושליש של הבצל. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 20 דקות. מסננים את מלאי השרימפס לקערה חסינת חום ולהשליך את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בסיר מרק, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את שומר, סלרי, פלפל, שום טחון ואת הבצל הנותר. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב פעם או פעמיים, עד הירקות בקושי מתרככים, 3 דקות. לחשוף ולבשל עד מכרז, 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם ואת מלאי השרימפס; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מוסיפים את השרימפס, דקר, צדפות ורוטב ווסטרשייר; מבשלים עד מבושל דרך, 3 דקות. את החום, מערבבים את חלב החמאה והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דקרדקר
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
מגישים בקערות עמוקות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים

1( חצילים)אפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץאפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק צדפות בבקבוקמרק צדפות בבקבוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קלופים עגבניות איטלקיות, קצוץ דק ומיצים שמורותקלופים עגבניות איטלקיות, קצוץ דק ומיצים שמורות1צלעצלע סלרי, קצוץ דקצלע סלרי, קצוץ דק170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דקר ללא עור או פילה בקלה, לחתוך לחתיכות 1 אינץדקר ללא עור או פילה בקלה, לחתוך לחתיכות 1 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנורה שומר קטן, cored דק חתוךנורה שומר קטן, cored דק חתוך2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה6שיני שום - 4 מרוסק, 2 טחוןשיני שום - 4 מרוסק, 2 טחון1קטןפלפל ירוק, קצוץ דקפלפל ירוק, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל, קצוץ (אודותבצל, קצוץ (אודות85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות מעושנות, מנוקזות וקצוצותצדפות מעושנות, מנוקזות וקצוצות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)shelled שרימפס, deveined ו לרבעים, פגזים שמורותshelled שרימפס, deveined ו לרבעים, פגזים שמורות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו