מרק תירס הכי קל
צריך מרק צמחוני? מרק התירס הכי קל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק תירס, מרק תירס., ו מרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, תירס, עלה דפנה בסיר איטי 4 ליטר.
מפזרים 1 כפית מלח 1 כפית פלפל, ואז לשפוך 2 כוסות מים. לבשל, מכוסה, על ההגדרה הנמוכה במשך 4 עד 5 שעות, עד הירקות רכים.
מצקת חלק מהנוזל לתוך כוס קטנה ולהוסיף את הקמח לכוס, ערבוב עד חלקה.
יוצקים את תרחיף בחזרה לתוך המרק ומערבבים לשלב; לבשל על ההגדרה הגבוהה במשך 30 דקות, או עד מעובה מעט.
לרכך את עלי הסלרי. מערבבים את השמנת, יחד עם פטרוזיליה ועלי סלרי. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
אם אתה רוצה, להתחיל את המרק על ידי בישול 8 פרוסות בייקון במחבת עמוקה גדולה או סיר על חום בינוני עד פריך.
הסר את הבייקון למגבות נייר לניקוז; להתפורר ולהניח בצד.
יוצקים את כל אבל 1 כף של שומן בייקון ולהחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי, ואז מפזרים את הירקות עם הקמח. לבשל, ערבוב, עד הקמח מתחיל להפוך חום זהוב.
מוסיפים 2 כוסות מים ומערבבים כדי לשחרר כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת; יוצקים את הירקות ואת הנוזל לתוך סיר איטי.
מוסיפים את תפוחי האדמה, תירס, עלה דפנה, ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 4 עד 5 שעות. מערבבים את השמנת, פטרוזיליה, ועלי סלרי, מתבשלים שוב, ומגישים זרועים בייקון.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;