מרק תירס ועגבניות
מרק תירס ועגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלפיניו, חצאי עגבניות שזיפים, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מרק סרטנים עם אבוקדו, עגבניות & תבלין תירס, תירס ומרק צדפות, ו מרק תירס בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את jalapeo על שיפוד ישירות מעל להבת גז או במחבת מתחת לטוחן, מסתובב, עד חרוך בכל רחבי.
להעביר את jalapeo לקערה, לכסות בניילון נצמד ולתת קיטור במשך 10 דקות. לקלף, ליבה, זרע דק קוצצים את jalapeo. בקערה קטנה, לשלב את jalapeo עם חומץ וסוכר ומערבבים עד הסוכר מתמוסס.
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את התירס והשום ומבשלים, ערבוב, עד התירס משחימים קלות, על 5 דקות.
מוסיפים את המניה ומבשלים עד שהתירס רך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
באמצעות כף מחוררת, להעביר 1 1/2 כוסות של התירס לבלנדר, להוסיף את frache crme ו 1/2 כוס של נוזל הבישול פירה עד חלקה, על 2 דקות. תחזיר את המחית למרק.
מוסיפים את העגבניות, בצל ירוק וכף אחת של כוסברה למרק ומבשלים עד מחומם דרך. מצקת את המרק לתוך 4 קערות רדודות, מקשטים עם כוסברה, jalapeo ו טפטוף של חומץ צ ' ילה.
הפוך קדימה: המרק יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 2 ימים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.
המלצת יין: תירס מתוק ועסיסי יש זיקה מיוחדת לשרדונה עם מרקם קרמי. בחר דוגמה קלה יותר, כגון עמק ארגייל וילאמט (Argyle Willamette Valley) מ-1998 מאורגון או ווטרברוק (Waterbrook) ממדינת וושינגטון ב-1998.