קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מרק תירס מעושן עם עור ברווז פריך

מרק תירס מעושן עם עור ברווז פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תירס מעושן עם עור ברווז פריך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, פלפל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונפי ברווז צלוי בעור פריך, סלמון מעושן מרק תירס, ו נקניק מעושן מרק תירס.

הוראות

1
מערבבים היטב את החומרים ולהשתמש כדי העונה כל בשר כהה לפני עישון. אחסן שאריות במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
חזה ברווז יבש ושטוף. עם סכין חדה, להבקיע עור ושומן, להיזהר לא לחתוך את הבשר. מעיל שני הצדדים של השדיים עם לשפשף יבש ומקרר חשף עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
הכן את המעשן שלך על פי הוראות היצרנים, באמצעות עץ העישון המועדף עליך.
4
מניחים שתי אוזני תירס על המדף התחתון ממש מעל מחבת המים.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים עור ברווז בצד על המדף העליון מעל התירס. עשן עד ברווז מבושל דרך, על 40-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ברווז שלםברווז שלם
6
הסר ברווז ותירס ממעשן.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ברווז שלםברווז שלם
7
ברגע שהתירס התקרר מספיק כדי לטפל בו, חותכים את הגרעינים מהאוזניים לקערה גדולה ומשליכים קלחי תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
חותכים גרעינים מארבע האוזניים שנותרו לתוך אותה קערה ולהזמין קלחי עבור המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר את העור מחזה ברווז אחד חצי וקוצצים. בסיר גדול, כבד על אש נמוכה, לדקלם שומן מן העור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
הסר עור מרוסק מן הסיר עם כף מחורץ ומניח על צלחת נייר מצופה מגבת כדי להתקרר. זרוק כל שומן מעל 1 כף שנותר בסיר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
מוסיפים 1 חמאת כף לשומן הברווז ומגבירים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
12
בצל מטוגן, פלפל וסלרי בשומן ברווז וחמאה עד שנבל. אל תהיה חום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
מוסיפים קלחי תירס ומרכיבים שנותרו דרך תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. להשליך קלח תירס, קורנית sprig, מרווה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
14
מעביר מרק לבלנדר בקבוצות וטהור עד חלקה. (לקבלת עקביות קטיפתי, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר ולחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר, ואז להשליך מוצקים.) מערבבים שמנת כבדה או חצי וחצי ולהתאים תיבול לפי הטעם. כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערות העליון עם עור ברווז פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת