תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תירס מעושן עם עור ברווז פריך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, פלפל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונפי ברווז צלוי בעור פריך, סלמון מעושן מרק תירס, ו נקניק מעושן מרק תירס.
הוראות
1
מערבבים היטב את החומרים ולהשתמש כדי העונה כל בשר כהה לפני עישון. אחסן שאריות במיכל אטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
2
חזה ברווז יבש ושטוף. עם סכין חדה, להבקיע עור ושומן, להיזהר לא לחתוך את הבשר. מעיל שני הצדדים של השדיים עם לשפשף יבש ומקרר חשף עד יום אחד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
הכן את המעשן שלך על פי הוראות היצרנים, באמצעות עץ העישון המועדף עליך.
4
מניחים שתי אוזני תירס על המדף התחתון ממש מעל מחבת המים.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים עור ברווז בצד על המדף העליון מעל התירס. עשן עד ברווז מבושל דרך, על 40-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ברווז שלם
6
הסר ברווז ותירס ממעשן.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ברווז שלם
7
ברגע שהתירס התקרר מספיק כדי לטפל בו, חותכים את הגרעינים מהאוזניים לקערה גדולה ומשליכים קלחי תירס.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
חותכים גרעינים מארבע האוזניים שנותרו לתוך אותה קערה ולהזמין קלחי עבור המניה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הסר את העור מחזה ברווז אחד חצי וקוצצים. בסיר גדול, כבד על אש נמוכה, לדקלם שומן מן העור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר עור מרוסק מן הסיר עם כף מחורץ ומניח על צלחת נייר מצופה מגבת כדי להתקרר. זרוק כל שומן מעל 1 כף שנותר בסיר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים 1 חמאת כף לשומן הברווז ומגבירים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
12
בצל מטוגן, פלפל וסלרי בשומן ברווז וחמאה עד שנבל. אל תהיה חום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מוסיפים קלחי תירס ומרכיבים שנותרו דרך תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. להשליך קלח תירס, קורנית sprig, מרווה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
מעביר מרק לבלנדר בקבוצות וטהור עד חלקה. (לקבלת עקביות קטיפתי, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר ולחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר, ואז להשליך מוצקים.) מערבבים שמנת כבדה או חצי וחצי ולהתאים תיבול לפי הטעם. כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערות העליון עם עור ברווז פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה