תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק תירס מעושן עם עור ברווז פריך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, פלפל, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונפי ברווז צלוי בעור פריך, סלמון מעושן מרק תירס, ו נקניק מעושן מרק תירס.
הוראות
1
מערבבים היטב את החומרים ולהשתמש כדי העונה כל בשר כהה לפני עישון. אחסן שאריות במיכל אטום היטב.
מוסיפים קלחי תירס ומרכיבים שנותרו דרך תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות. להשליך קלח תירס, קורנית sprig, מרווה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 ענף רוזמרין
14
מעביר מרק לבלנדר בקבוצות וטהור עד חלקה. (לקבלת עקביות קטיפתי, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר ולחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר, ואז להשליך מוצקים.) מערבבים שמנת כבדה או חצי וחצי ולהתאים תיבול לפי הטעם. כדי לשרת, מצקת מרק לתוך קערות העליון עם עור ברווז פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט