מרק תפוחי אדמה, כרישה ואפונה
תפוחי אדמה, כרישה, מרק אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, אפונה, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה וכרישה, מרק כרישה ותפוחי אדמה, ו מרק כרישה תפוחי אדמה.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. לבשל ומערבבים כרישה בחמאה מומסת עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה ומרק עוף לתוך הכרישה ומביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, על 12 דקות.
מערבבים אפונה טרגון לתוך המרק; מבשלים עד אפונה במכרז, על 5 דקות.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא.
החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת ולהתחיל בזהירות את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק בסיר.
יוצקים חלב לתוך מרק מחית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל שחור.