מרק תפוחי אדמה, תירס וכרישה
תפוחי אדמה, תירס, ו מרק כרישה הוא צמחוני מרק. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, כרישה, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לבישול איטי כרישה תפוחי אדמה תירס מרק צ'דר (סיר חרס ), מרק כרישה תירס, ו מרק תפוחי אדמה-כרישה.
הוראות
מחממים חמאה ושמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מוסיפים כרישה, סלרי ופלפל; מבשלים 4 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים לעתים קרובות.
מערבבים חלב וקמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. לאט להוסיף תערובת חלב למחבת, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק, תירס, תפוחי אדמה, מלח, ופלפל שחור טחון טרי; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך. מערבבים פטרוזיליה ועירית.