מרק תפוחים עם ערמונים
מרק תפוחים עם ערמונים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. יש מרק זה 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: מרק גזר לבן עם ערמונים חדים, ביסק תפוחים שומר, ו מרק דלעת תפוחים.
הוראות
מחממים חמאה ושמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית.
מוסיפים בצל וקורנית קצוצה; מבשלים 10 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים במרק ותפוחים; מכסים ומבשלים 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מים, ערמונים, שרי, מלח ופלפל שחור. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים, חשוף, 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים חצי מתערובת התפוח בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים מרק מחית מרק לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת תפוחים הנותרים. להחזיר מרק למחבת; לבשל על אש נמוכה 5 דקות או רק עד מחומם.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.