מרקאטי
מרקאטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לכם בשר בקר טחון, מרק עגבניות מרוכז, גבינה אמריקאית מעובדת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
מניחים בשר טחון ובצל במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהבשר חום באופן שווה, והבצל רך.
מסננים עודף שומן. מערבבים אטריות, מרק עגבניות מרוכז, מרק פטריות מרוכז, פטריות פרוסות וגבינת כוס 1. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים העליון עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.