מרשמלו דלעת
מרשמלו דלעת יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 100 מנות עם 25 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 50 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם סירופ תירס, אבקת קקאו, ג'לטין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. נסו דלעת-ספייס מרשמלו, דלעת ספייס מרשמלו, ו מרשמלו תבליני דלעת תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ ' בניילון ומרססים אותה קלות ואחידות בתרסיס בישול. הניחו בצד.
יוצקים את 1/2 כוס המים הקרים לקערת מערבל המעמד ומפזרים מעל את הג ' לטין; מניחים בצד למשך 10 דקות.
שלב בסיר את הסוכר הלבן, סירופ התירס ו -1 / 4 כוס מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. אין לערבב ברגע שסירופ הסוכר מתחיל לרתוח.
מחממים ל 250 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה. בינתיים, שלבו את מחית הדלעת, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והפלפל האנגלי.
חבר את קערת הערבוב למיקסר המעמד עם חיבור שוט החוט והתחל את המיקסר במהירות נמוכה. שופכים בזהירות את סירופ הסוכר הרותח בזרם יציב בצד קערת הערבוב. מגבירים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומוסיפים את המלח.
מערבבים עד לקבלת צבע נוקשה, מבריק ולבן, בערך 5 עד 12 דקות. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי.
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים פנימה את תערובת הדלעת עד לאיחוד.
הוסף צבעי מאכל, אם תרצה, לצבע כתום עמוק יותר. מחזירים את הקערה למיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ -3 דקות יותר. טובלים מרית בתערובת המרשמלו: התערובת צריכה ליצור סרט רציף פחות או יותר מהמרית לקערה.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן כך שהוא עומק אפילו.
תנו לתערובת להתייצב בטמפרטורת החדר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.
מנפים את אבקת הקקאו, עמילן התירס וסוכר הקונדיטורים לצלחת פאי. כאשר המרשמלו התייצב, הפכו אותם למשטח עבודה וחתכו אותם לריבועים או צורות לפי הצורך.
מגלגלים כל מרשמלו בתערובת הקקאו לציפוי כל הצדדים (שמרו את תערובת הקקאו לחפירה מחדש במידת הצורך). המרשמלו מוגש בצורה הטובה ביותר טרי, אך ניתן לאחסן אותם בכלי אטום (ללא קירור) למשך כשבוע או במקפיא למשך חודש. אם אתם מאחסנים את המרשמלו, גלגלו אותם מחדש בתערובת הקקאו לפני ההגשה.