קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו דלעת

מרשמלו דלעת
מרשמלו דלעת יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 100 מנות עם 25 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 50 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם סירופ תירס, אבקת קקאו, ג'לטין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. נסו דלעת-ספייס מרשמלו, דלעת ספייס מרשמלו, ו מרשמלו תבליני דלעת תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ ' בניילון ומרססים אותה קלות ואחידות בתרסיס בישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
2
יוצקים את 1/2 כוס המים הקרים לקערת מערבל המעמד ומפזרים מעל את הג ' לטין; מניחים בצד למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
שלב בסיר את הסוכר הלבן, סירופ התירס ו -1 / 4 כוס מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. אין לערבב ברגע שסירופ הסוכר מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סירופ תירססירופ תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים ל 250 מעלות פרנהייט (120 מעלות צלזיוס), או עד כמות קטנה של סירופ ירד לתוך מים קרים יוצר כדור נוקשה. בינתיים, שלבו את מחית הדלעת, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט והפלפל האנגלי.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
סירופסירופ
מיםמים
5
מערבבים היטב.
6
חבר את קערת הערבוב למיקסר המעמד עם חיבור שוט החוט והתחל את המיקסר במהירות נמוכה. שופכים בזהירות את סירופ הסוכר הרותח בזרם יציב בצד קערת הערבוב. מגבירים את המיקסר למהירות בינונית-גבוהה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
7
מערבבים עד לקבלת צבע נוקשה, מבריק ולבן, בערך 5 עד 12 דקות. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
8
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים פנימה את תערובת הדלעת עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
הוסף צבעי מאכל, אם תרצה, לצבע כתום עמוק יותר. מחזירים את הקערה למיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ -3 דקות יותר. טובלים מרית בתערובת המרשמלו: התערובת צריכה ליצור סרט רציף פחות או יותר מהמרית לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
מרשמלומרשמלו
כתוםכתום
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן כך שהוא עומק אפילו.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
תנו לתערובת להתייצב בטמפרטורת החדר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.
12
מנפים את אבקת הקקאו, עמילן התירס וסוכר הקונדיטורים לצלחת פאי. כאשר המרשמלו התייצב, הפכו אותם למשטח עבודה וחתכו אותם לריבועים או צורות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת קקאואבקת קקאו
מרשמלומרשמלו
עמילן תירסעמילן תירס
13
מגלגלים כל מרשמלו בתערובת הקקאו לציפוי כל הצדדים (שמרו את תערובת הקקאו לחפירה מחדש במידת הצורך). המרשמלו מוגש בצורה הטובה ביותר טרי, אך ניתן לאחסן אותם בכלי אטום (ללא קירור) למשך כשבוע או במקפיא למשך חודש. אם אתם מאחסנים את המרשמלו, גלגלו אותם מחדש בתערובת הקקאו לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
אבקת קקאואבקת קקאו
גלולגלול