מרשמלו מנטה שוקולד
זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לך מים, ג'לטין, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: מרשמלו שוקולד טבול מנטה, שוקולד טבל מרשמלו מנטה, ו וידוי # 96: זה איך המוח שלי עובד ... שוקולד טבול מרשמלו מנטה.
הוראות
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי נגד מקל ואבק עם סוכר של ממתקים. בקערה קטנה, לשלב אבקת קקאו ומים רותחים. מערבבים עד קקאו מתמוסס.
יוצקים 1/2 כוס מים קרים לתוך קערה גדולה ומפזרים ג ' לטין.
בואו לעמוד עד ג ' לטין הוא התייבש, על 5 דקות.
בסיר כבד בינוני, סוכר חום, סירופ תירס, מלח, ו 1/2 כוס מים על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. להגדיל את החום בינוני ומרתיחים ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה 116° על מדחום ממתקים, על 10 דקות.
יוצקים את תערובת הסוכר לקערה עם ג ' לטין.
מוסיפים תערובת קקאו ומערבבים עד שג ' לטין מומס. מקציפים את תערובת הסוכר עם מיקסר חשמלי עד שהוא עבה, מבריק, ומשולש בנפח, כ -10 דקות.
בקערה גדולה נפרדת, עם מקצף נקי להכות חלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקציפים חלבונים ושנאפס מנטה לתוך תערובת סוכר.
יוצקים תערובת למחבת מוכנה.
תנו למרשמלו לעמוד לפחות ארבע שעות, רצוי בן לילה, חשוף או מכוסה באופן רופף, עד סט. כאשר מוכן לחתוך מרשמלו, קרש חיתוך אבק עם סוכר ' ממתקים. משטח אבק של מרשמלו עם סוכר של ממתקים. הפוך מחבת מעל קרש חיתוך. באמצעות אצבעות, בזהירות לנענע מרשמלו מתוך מחבת.
חותכים מרשמלו לריבועים ואבק עם סוכר ' יותר ממתקים. לאחסן במיכל אטום עד שבוע אחד.