קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו קרם דה Menthe

מרשמלו קרם דה Menthe
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. נסו שוקולד טבל קרם דה Menthe מרשמלו, כמהין קרם דה מנתה, ו קרם דה Menthe בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי הקלאסי: לנפות את החומרים יחד בקערה גדולה או לשלב אותם במעבד מזון. אני נוטה לעשות כמה כוסות בשווי בכל פעם ולאחסן אותו במיכל אטום; זה שומר לנצח.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
עבור מרשמלו: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
לטאטא יחד את הג ' לטין, מים קרים, וcrème de mente בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
תן לזה להתרכך במשך 10 דקות.
5
מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ תירס, קרם דה mente, מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 240 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
יוצקים את סירופ התירס 1/4 כוס הנותרים לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. מיקרוגל ג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות, ויוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הגדר את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 3 דקות נוספות. לנצח על ההגדרה הגבוהה ביותר עבור 1 עד 2 דקות יותר, הוספת וניל. המרשמלו המוגמר יהיה יותר מכפול בנפח. השתמש במרית כדי לקפל במהירות את שבבי השוקולד; יותר מדי ערבוב יכול לגרום חתיכות להמיס ולתת את הממתקים מבט בוצי.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
יוצקים את המרשמלו למחבת מוכנה. סינון ציפוי באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בואו להגדיר לפחות 6 שעות במקום קריר ויבש.
10
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת. הפוך את הלוח על משטח עבודה מצופה אבק.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חותכים אותו לחתיכות ולאבק את הקצוות הדביקים עם ציפוי יותר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון. טובלים את החצי התחתון של כל חלמית בשוקולד המומס ומניחים על תבנית האפייה. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום