קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מרשמלו קרם דה Menthe

מרשמלו קרם דה Menthe
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-45 דקות. נסו שוקולד טבל קרם דה Menthe מרשמלו, כמהין קרם דה מנתה, ו קרם דה Menthe בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי הקלאסי: לנפות את החומרים יחד בקערה גדולה או לשלב אותם במעבד מזון. אני נוטה לעשות כמה כוסות בשווי בכל פעם ולאחסן אותו במיכל אטום; זה שומר לנצח.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
עבור מרשמלו: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
לטאטא יחד את הג ' לטין, מים קרים, וcrème de mente בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן לזה להתרכך במשך 10 דקות.
5
מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ תירס, קרם דה mente, מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 240 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
יוצקים את סירופ התירס 1/4 כוס הנותרים לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. מיקרוגל ג ' לטין על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות, ויוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הגדר את המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 3 דקות נוספות. לנצח על ההגדרה הגבוהה ביותר עבור 1 עד 2 דקות יותר, הוספת וניל. המרשמלו המוגמר יהיה יותר מכפול בנפח. השתמש במרית כדי לקפל במהירות את שבבי השוקולד; יותר מדי ערבוב יכול לגרום חתיכות להמיס ולתת את הממתקים מבט בוצי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את המרשמלו למחבת מוכנה. סינון ציפוי באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בואו להגדיר לפחות 6 שעות במקום קריר ויבש.
10
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת. הפוך את הלוח על משטח עבודה מצופה אבק.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים אותו לחתיכות ולאבק את הקצוות הדביקים עם ציפוי יותר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון. טובלים את החצי התחתון של כל חלמית בשוקולד המומס ומניחים על תבנית האפייה. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך