מרשמלו תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מרשמלו תוצרת בית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לך ג'לטין, אבקת סוכר, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו מרשמלו תוצרת בית, מרשמלו תוצרת בית, ו מרשמלו תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 9 על 13 ב. מחבת עם תרסיס שמן בישול. מערבבים קורנפלור ואבקת סוכר יחד בקערה גדולה, ואז מחבת אבק עם חצי תערובת, נוטה מעיל. הניחו בצד את התערובת הנותרת של עמילן התירס.
שים חלבונים בקערה הגדולה של מיקסר. מערבבים 1/4 כוס מים קרים ואת הג ' לטין בכוס מדידה; לתת לעמוד להתרכך בזמן שאתה עושה סירופ.
מערבבים סוכר מגורען, סירופ תירס, ו 2/3 כוס מים בסיר קטן. הכנס מדחום ממתקים. מרתיחים מעל חום גבוה, מפנה מחבת מדי פעם כדי לכסות את הנורה מדחום, עד 240, 6 עד 10 דקות. מיד מיקרוגל תערובת ג ' לטין עד שהוא מתמוסס, על 30 שניות, וגם להכות חלבונים ביצה במהירות גבוהה לתוך פסגות רכות. מערבבים ג ' לטין מהביל לתוך סירופ חם.
יוצקים על 3 כף. סירופ בכל פעם לתוך חלבונים ביצה (עצור מיקסר אם יש צורך לשמור על סירופ מפני טיסה לתוך בתוך הקערה), מכה במהירות גבוהה 20 עד 30 שניות לאחר כל תוספת. המשך להכות עד מרנג מחזיק פסגות רכות, מתחת לקערה הוא מגניב לחלוטין, 5 עד 7 דקות. מקציפים בוניל.
מורחים תערובת מרשמלו במחבת מצופה, באמצעות מרית מתכת משומנת.
בואו לעמוד עד המשרד מספיק כדי לחתוך, 2 שעות.
מפזרים 2 כפות. תערובת שמורה קורנפלור, ולאחר מכן לחתוך עם חותך פיצה או מספריים לתוך 12 מלבנים כדי להתאים קרקרים גרהם; ייתכן שיהיו לך מרשמלו שאריות.
לזרוק מרשמלו בקערה עם שאריות תערובת קורנפלור למעיל.
הפוך קדימה: עד 4 ימים, מצונן אטום עם לעטוף פלסטיק בין שכבות; מעיל עם תערובת יותר קורנפלור אם הם מקבלים דביקים.