מרשמלו תוצרת בית
אם יש לך בערך 25 דקות כדי לבלות במטבח, מרשמלו תוצרת בית יכול להיות נהדר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מתאבן זה יש 85 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 297 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. אם יש לכם תמצית vanillan, קורנפלור, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: מרשמלו תוצרת בית, מרשמלו תוצרת בית, ו מרשמלו תוצרת בית.
הוראות
קו 9x9 אינץ ' תבנית אפייה עם ניילון נצמד תרסיס עם ספריי בישול שאינו מקל. לרסס עוד חתיכת פלסטיק לעטוף כדי לכסות את החלק העליון, ולהניח בצד.
מניחים 1/2 כוס מים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, ומפזרים ג ' לטין על גבי מים להשרות.
בעוד ג ' לטין הוא השרייה, לשלב 1/4 כוס מים, סירופ תירס, וסוכר בסיר. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני. מרתיחים את התערובת קשה במשך 1 דקה.
בזהירות לשפוך את תערובת הסוכר החם לתוך תערובת ג ' לטין והכה על גבוה במשך 12 דקות עם מיקסר חשמלי, עד התערובת היא רכה ויוצרת פסגות נוקשות.
להוסיף תמצית וניל לנצח עד רק בשילוב.
יוצקים את תערובת המרשמלו לתוך צלחת אפייה מוכנה, באמצעות מרית משומנת כדי להחליק את החלק העליון. מכסים את הממתקים עם חתיכת ניילון מוכן, לחיצה עליו בעדינות כדי לאטום את הכיסוי לחלק העליון של הממתקים.
אפשר את הממתק מרשמלו לנוח במשך 4 שעות או לילה.
מערבבים יחד עמילן תירס וסוכר ' קונדיטורים בצלחת רדודה. באמצעות מספריים משומנים או סכין מטבח משומן, לחתוך את סוכריות המרשמלו לרצועות, ולאחר מכן לריבועים 1 אינץ'. לדלות את המרשמלו בקלילות בתערובת קורנפלור ולאחסן במיכל אטום.