קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

משולש קרח

משולש קרח
פרוסת המתכון אייס טרייפל יכול להתבצע בערך 20 דקות.. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך שקדים, חלב מרוכז, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משולש זבגליאונה, גלאם משולש פרוסה, ו פרוסת קוקוס קר ולימון עם פרי קיץ דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
קו 900 גרם כיכר פח היטב עם סרט נצמד, ואז לפזר על השקדים (אם אתה שמן את הפח לפני בטנה עם הסרט, זה יעזור לו לשמור על המקום בצורה חלקה).
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מחלקים את החלב המרוכז וקרם כפול באופן שווה בין 2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
קרם כפולקרם כפול
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את השרי לאחד, ואת ממרח הוניל וצבע מאכל, אם משתמשים בו, לאחר. פופ קערת הווניל במקרר לאחר מכן, ולאחר מכן לטאטא את תערובת שרי עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
משחת ונילמשחת וניל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
כפית קרם שרי על גבי השקדים להחליק את פני השטח לרמה. מכסים את הפח עם סרט נצמדות, ואז להקפיא כ 1 שעה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5
להקציף את קרם וניל עד עבה, ואז כפית על שכבת שרי מוקפאת. הפוך שכבה זו חלקה ככל האפשר, ואז להחזיר למקפיא עבור hr אחר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כדי להפוך את שכבת הפטל, להשרות את הג ' לטין במים קרים מעט בזמן שאתה whizz חצי פטל במעבד מזון עם סוכר זיגוג 2 כפות מים. מסננים למחבת קטנה וחום בעדינות כדי להתחמם דרך. ברגע שהוא מתחיל לרתוח, להסיר מהחום, לסחוט את הג 'לטין ולהוסיף לטהור, ערבוב כל הזמן, עד הג' לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
למחוץ חצי פטל הנותרים עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים אלה לתוך טהור עם הנותרים פטל שלם ולאפשר להתקרר. כף תערובת פטל באופן שווה על גבי שכבת וניל, לחץ על אצבעות ספוג קלות לתוכו, ואז להקפיא עד לילה מוצק הוא הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
8
הסר את הטריפל מהמקפיא כ -15 דקות לפני ההגשה. טיפ פח כיכר במהופך על צלחת הגשה, ולאחר מכן לקלף את הסרט להיאחז לחתוך לפרוסות מסודרות באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.