קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

משולש קרח

משולש קרח
פרוסת המתכון אייס טרייפל יכול להתבצע בערך 20 דקות.. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 31 אוהדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך שקדים, חלב מרוכז, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משולש זבגליאונה, גלאם משולש פרוסה, ו פרוסת קוקוס קר ולימון עם פרי קיץ דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
קו 900 גרם כיכר פח היטב עם סרט נצמד, ואז לפזר על השקדים (אם אתה שמן את הפח לפני בטנה עם הסרט, זה יעזור לו לשמור על המקום בצורה חלקה).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
דַק-דַק-
2
מחלקים את החלב המרוכז וקרם כפול באופן שווה בין 2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
קרם כפולקרם כפול
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השרי לאחד, ואת ממרח הוניל וצבע מאכל, אם משתמשים בו, לאחר. פופ קערת הווניל במקרר לאחר מכן, ולאחר מכן לטאטא את תערובת שרי עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
משחת ונילמשחת וניל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כפית קרם שרי על גבי השקדים להחליק את פני השטח לרמה. מכסים את הפח עם סרט נצמדות, ואז להקפיא כ 1 שעה עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
5
להקציף את קרם וניל עד עבה, ואז כפית על שכבת שרי מוקפאת. הפוך שכבה זו חלקה ככל האפשר, ואז להחזיר למקפיא עבור hr אחר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כדי להפוך את שכבת הפטל, להשרות את הג ' לטין במים קרים מעט בזמן שאתה whizz חצי פטל במעבד מזון עם סוכר זיגוג 2 כפות מים. מסננים למחבת קטנה וחום בעדינות כדי להתחמם דרך. ברגע שהוא מתחיל לרתוח, להסיר מהחום, לסחוט את הג 'לטין ולהוסיף לטהור, ערבוב כל הזמן, עד הג' לטין נמס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
למחוץ חצי פטל הנותרים עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים אלה לתוך טהור עם הנותרים פטל שלם ולאפשר להתקרר. כף תערובת פטל באופן שווה על גבי שכבת וניל, לחץ על אצבעות ספוג קלות לתוכו, ואז להקפיא עד לילה מוצק הוא הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
הסר את הטריפל מהמקפיא כ -15 דקות לפני ההגשה. טיפ פח כיכר במהופך על צלחת הגשה, ולאחר מכן לקלף את הסרט להיאחז לחתוך לפרוסות מסודרות באמצעות סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.