משולשי טופו ברוטב בצל חריף
משולשי טופו עם רוטב בצל חריף עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 365 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא כמון טחון, מלח, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק, פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa), ו משולשי טופו טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פרוסות הטופו על מספר שכבות של מגבות נייר, ומכסים במגבות נייר נוספות.
תן לעמוד במשך 5 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
חותכים כל פרוסת טופו באלכסון לשני משולשים. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מניחים קמח בצלחת רדודה, ומחפרים משולשי טופו בקמח.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף טופו; לטחון 3 דקות בכל צד. להפריש; להתחמם.
מוסיפים בצל למחבת, ומערבבים 4 דקות.
מוסיף את קארי, מלח, כמון, כורכום, ופלפל, ומטגנים מוקפץ במשך 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, כוסברה וסוכר ומערבבים 2 דקות.
מוסיפים מים וחומץ; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. לבשל 2 דקות. רוטב בצל כפית על טופו.