משולשי טופו כתום-זנגביל
כתום זנגביל טופו משולשים נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פתיתי פלפל, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: משולשי טופו מזוגגים כתומים עם אורז שומשום, פריכים כתום ג'ינג'ר טופו, ו משולשי טופו טריאקי.
הוראות
הפוך את הטופו על צידו, וחתוך אותו ל 4 פרוסות דקות.
להניח את טופו שטוח שוב, לחתוך את הבלוק באלכסון כדי להפוך 8 משולשים. מבלי להפריד את החלקים, מניחים טופו על קרש חיתוך. מכסים, במגבת נייר, ומניחים מחבת כבדה על גבי. להפריש במשך 30 דקות, המאפשר זמן עודף מים כדי לנקז מן הטופו.
בקערה בינונית, להקציף יחד את מיץ התפוזים, חומץ, רוטב סויה, שמנים, שום, זנגביל, פתיתי פלפל אדום. להפריד את חתיכות טופו לחוץ, ולסדר בתבנית אפייה בשכבה אחת. מכסים את המרינדה ומפזרים בצל ירוק וכוסברה.
חותכים את הגבעולים את הצ 'ילי, להסיר את הזרעים, ומניחים את הצ' ילי בתבנית האפייה. מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 30 דקות, ועד ללילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים את חלק המרינדה, כך טופו מכוסה באמצע הדרך.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, ללא סיבוב, עד טופו הוא זהב ורוב המרינדה נספג.