משולשי טופו מצופה בוטנים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: משולשי טופו טריאקי, משולשי טופו ברוטב בצל חריף, ו משולשי טופו ברוטב חמאת אגוזים שמנת עם בצל ירוק.
הוראות
חותכים חציית טופו ל 8 חתיכות שוות.
חותכים כל חתיכה לשני משולשים. מסדרים טופו בשכבה אחת על מספר שכבות של מגבות נייר כבדות. מכסים טופו עם מגבות נייר נוספות.
מניחים קרש חיתוך על גבי טופו.
מניחים מחבת כבדה על קרש חיתוך.
בואו לעמוד 20 דקות. טופו יבש עם מגבות נייר.
מערבבים אורז וחלב בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות. מערבבים בצל, כוסברה, פלפל, ו 1/2 כפית מלח. כסה וחמם.
שלב 1 כפית מים ביצה לבן בצלחת רדודה.
מניחים בוטנים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
מערבבים בוטנים קרקע, אבקת שום, זנגביל, פלפל אדום, ונותר 1/2 כפית מלח בצלחת רדודה. טובלים צד אחד של כל משולש טופו בתערובת ביצים. לדלות את אותו הצד בתערובת בוטנים.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף חצי טופו; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. (צפה מקרוב כדי למנוע שריפה.) חזור על ההליך עם הנותרים 1 כפית שמן וטופו.