קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות53
מגזין

משולשי פולנטה ממולאים בירוק וגבינה חריפים

משולשי פולנטה ממולאים בירוק וגבינה חריפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל משולשים פולנטה ממולאים ירקות מתובלים וגבינה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1136 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 76 גרם של שומן למנה. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סלק ירוק, גבינת פרובולונה, פתיתי צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו משולשי פולנטה עם גבינת עיזים ופטריות בר, גבינת עזים מתובלת & Butternut סקווש משולשים, ו משולש פילו ממולא בגבינה טרייה (briouats bil jben) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה בסיר מרק גדול ומוסיפים 5 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
להקציף בקמח תירס בזרם דק, איטי. מערבבים ברציפות במשך 2 דקות. מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה תוססת. מערבבים דקה אחת מתוך כל דקות במשך סך של ארבעים דקות, ואז לחשוף ולבשל במשך חמש דקות נוספות. זה צריך להיות קרמי ועבה בשלב זה. שמור את זה חם עד שאתה מוכן להרכיב את המנה, אחרת זה יהיה להגדיר.בינתיים, במחבת גדולה, לחמם 2 כפות של שמן זית על להבה גבוהה בינונית. מטגנים את הבצל והשום במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הגבעולים סלק פרוס דק ולטגן במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את העלים. זה בסדר אם הם עדיין רטובים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף אותם בקבוצות כדי לקבל את כולם בסיר, מחכה עד החבורה הראשונה " נמס " קצת.
5
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, יין אדום וכפית 1 של מלח. מערבבים, מכסים, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהם במכרז מלא. לטעום ולהתאים פתיתי מלח וצ ' ילי.גריז 13" x 18 "חצי גיליון פאן (aka ג' לי רול פאן).
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים במחצית הפולנטה ומפיצים אותה לשכבה זוגית. למעלה עם ירקות מוקפצים (משאיר מאחור כל נוזל עודף) ואת גבינת Caciocavallo, הפצת אותם באופן שווה ככל האפשר. מכסים עם שאר הפולנטה ומשתמשים במרית כדי ליצור שכבה אחידה.מכסים בניילון נצמד ומאפשרים להצטנן עד שהפולנטה מקימה חברה, לפחות כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים ב 375 עד מחומם דרך, ואז לצלות עד השכבה העליונה של גבינה הוא השחמה, ואז לחתוך למשולשים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך