משולשי קראנץ ' קינמון
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קראנץ ' קינמון, מקלות קראנץ ' קינמון, ו דגני קינמון קראנץ.
הוראות
מסדרים פצפוצי גרהם ב -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה; מפזרים אגוזי מלך.
בסיר שלבו את החמאה, הסוכר החום והקינמון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. ממשיכים בבישול, ללא ערבוב, למשך 3 דקות. לאט לשפוך על קרקרים.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-9 דקות או עד שהקצוות משחימים. מגניב לגמרי.
חותכים ל -2 אינץ'. ריבועים, ואז חותכים כל ריבוע לשניים ליצירת משולשים. אחסן בכלי אטום.