קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

משולשי קראנץ ' קינמון

משולשי קראנץ ' קינמון
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קראנץ ' קינמון, מקלות קראנץ ' קינמון, ו דגני קינמון קראנץ.

הוראות

1
מסדרים פצפוצי גרהם ב -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
בסיר שלבו את החמאה, הסוכר החום והקינמון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. ממשיכים בבישול, ללא ערבוב, למשך 3 דקות. לאט לשפוך על קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לכריכהלכריכה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-9 דקות או עד שהקצוות משחימים. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
חותכים ל -2 אינץ'. ריבועים, ואז חותכים כל ריבוע לשניים ליצירת משולשים. אחסן בכלי אטום.