קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

משולשי קראנץ ' קינמון

משולשי קראנץ ' קינמון
הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קראנץ ' קינמון, מקלות קראנץ ' קינמון, ו דגני קינמון קראנץ.

הוראות

1
מסדרים פצפוצי גרהם ב -15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה; מפזרים אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
בסיר שלבו את החמאה, הסוכר החום והקינמון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. ממשיכים בבישול, ללא ערבוב, למשך 3 דקות. לאט לשפוך על קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
לכריכהלכריכה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
אופים בחום של 400 מעלות למשך 8-9 דקות או עד שהקצוות משחימים. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
חותכים ל -2 אינץ'. ריבועים, ואז חותכים כל ריבוע לשניים ליצירת משולשים. אחסן בכלי אטום.