משחק ראגו עם פפרדלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל משחק ראגו עם פפרדלה. מנה זו מכילה סביב 83 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1926 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, קמח, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו פפרדלה עם ראגו, פפרדלה עם ראגו ברווז, ו כבש ראגו + פפרדלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יוצקים גוש שמן זית למחבת סוג תבשיל ולשים אותו על החום.
מוסיפים את הבצל, גזר, רוטבגה, רוזמרין, טימין ועלי דפנה ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות. מערבבים את הבשר והקמח, יוצקים את היין ומוסיפים קמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
יוצקים את המניה, צריך להיות מספיק רק כדי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה עדינה, לשים מכסה על ומניחים בתנור שחומם מראש במשך 1 1/2 שעות, עד הבשר מתפרק בקלות.
כאשר התבשיל נראה טוב, להביא מחבת גדולה מאוד של מים מומלחים לרתיחה ומערבבים את הפפרדלה. קוק על פי הוראות החבילה.
בעוד הבישול של הפסטה, אתה יכול לקבל rockin רוטב ragu שלך 'ו rollin'!
הסר את עלי המפרץ מן הרוטב ולהוסיף את החמאה אליו. הכה במחצית פרמזן וחצי גרידת התפוז, רק רמז יעשה את כל ההבדל.
הנח את המכסה למעלה. פיק וקוצצים את עלי הפטרוזיליה שלך עכשיו, אתה רוצה שהם יהיו נחמדים ורעננים, עם כמה שיותר צבע וטעם ככל האפשר, אז אל תעשה את זה מוקדם יותר.
מסננים את הפסטה במסננת, שומרים חלק ממי הבישול. קבל את כולם סביב השולחן, ואז לזרוק את הפסטה עם הרוטב והפטרוזיליה הקצוצה (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות), הוספת חלק ממי הבישול השמורים אם יש צורך, כדי להפוך את הרוטב משיי רופף - חשוב מאוד עבור מרקם טוב. תטעם ותתקן את התיבול.
מגישים עם פרמזן מגורר הנותרים גרידת תפוז זרועים מעל טפטוף של שמן זית כתית מעולה טוב. איזו צלחת פסטה מדהימה!
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"