משיכת טופי עתיקת יומין
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו טופי., טופי., ו טופי. (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה אחד 8 אינץ ' מחבת מרובע; להפריש.
בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, מים, חמאה, קורנפלור ומלח.
מערבבים יחד היטב ומביאים לרתיחה.
חום ללא ערבוב עד מדחום ממתקים קורא 250 מעלות F (120 מעלות C).
הסר מהחום; מערבבים וניל, תמצית שקדים, שקדים וצבע מזון.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. (טופי צריך להיות פושר במרכז, כמו גם בקצוות.)
בשלב זה, לקפל, להכפיל ולמשוך את הטופי עד שהוא בהיר בצבע ונוקשה. ידי חמאה קלות אם טופי מתחיל להידבק.
חותכים את הטופי לחתיכות במספריים ועוטפים את החתיכות בניילון נצמד כדי לשמור על הצורה.