משמש וטקילה הודו מזוגג
משמש וטקילה Glazed טורקיה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם הודו, משמשים, טקילה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: חזה הודו מזוגג משמש, חזה הודו מזוגג משמש מוזהב, ו הודו מזוגג משמש עם רוטב עשבי תיבול טרי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מזרק טעם עוף (זמין בחנויות גורמה).
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מניחים את צ ' ילי 2 כוסות מרק עוף בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן לכבות את החום.
תן לצ ' ילי לעמוד במשך 5 עד 10 דקות כדי לרכך.
מערבבים 3/4 כוס מרק עוף, חמאה מומסת וטקילה בקערת מתכת קטנה. מתבלים במלח. באמצעות מזרק טעם המטבח, להזריק את התערובת לתוך הירכיים, השדיים, והרגליים של טורקיה. אם התערובת מתמצקת, מניחים את הקערה על מבער גז או בתנור חם עד שהחמאה נמסה.
מניחים את ההודו על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה. הכנס את קצות הכנפיים מתחת לגוף טורקיה. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
להעביר את הצ ' ילי עם הנוזל שלהם לבלנדר.
מוסיפים את שימורי משמש, אורגנו ושום ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את מחית צ ' ילה לסיר בינוני. לשפשף על 1 כוס מחית צ ' ילה בכל רחבי טורקיה (שומרים את השאר לרוטב בסוף), עובד חלק ממנו בין השד והעור. לתבל את טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מוסיפים 1 מרק כוס למחבת הצלייה וצולים במשך 45 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F. להמשיך צליית טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, כ 2 שעות יותר, צולה כל 20 דקות עם טפטוף. מכסים את תרנגול ההודו ברפיון בנייר כסף אם הוא מתחיל להשחים.
מעבירים את ההודו למגש, שומרים את מיצי המחבת ומאפשרים לנוח בזמן הכנת הרוטב.
מסננים את מיצי המחבת לתוך סיר גדול, כבד ולהשליך כל מוצקים. כפית את השומן מהחלק העליון של הנוזל ולהשליך.
מוסיפים את מחית צ ' ילה הנותרים לסיר ומערבבים עד בשילוב טוב. מרתיחים מעל חום גבוה עד מעט מעובה, כ 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מקשטים את טורקיה עם משמשים מיובשים, צ ' ילי מיובש וכוסברה טרייה.
מגישים עם מחית צ ' ילה לצד.