משמש-כתום עוגיות חמאה
ברים משמש-כתום חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, שימורי משמש, ממרח שקדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חטיפי אפרסק, משמש-חטיפי שקדים, ו ברי משמש עם קרום חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9x9x2 אינץ ' תבנית אפייה; שורה תחתונה וצדדים של מחבת עם נייר קלף, המשתרע על פני הצדדים. קלף חמאה.
מערבבים שימורים וליקר תפוזים בקערה קטנה; להפריש.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס חמאה וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב. פעימה בתמצית שקדים.
מוסיף קמח ומלח; לנצח רק עד מעורבב.
להעביר 1 כוס בצק לקערה קטנה אחרת; להוסיף ממרח שקדים מתפורר ומערבבים עם קצות אצבעות עד טופס גושים קטנים.
מערבבים 1/4 כוס שקדים פרוסים; להפריש לציפוי.
לחץ על שאריות הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
מורחים משמר תערובת באופן שווה מעל. באמצעות קצות האצבעות, ציפוי להתפורר גס על שימורים, ואז מפזרים 1/4 כוס שקדים מעל. לחץ על ציפוי קל לתוך שימורים.
אופים עוגיות עד הקצוות העליון ואת הקרום הם חום זהוב, על 1 שעה. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. באמצעות נייר קלף כסיוע, להרים לחם קצר מחבת.
חותכים חמאה ל 4 רצועות שוות, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה לרוחב ל 8 עוגיות בר קטנות. (ניתן להכין מראש. לאחסן בשכבה אחת במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים או להקפיא עד 2 שבועות.)