משמש-לחם מתנה שקדים
לחם מתנה משמש-שקדים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, תמצית vanillan, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם משמש שקדים, לחם משמש שקדים, ו משמש-לחם שקדים.
הוראות
עמדת מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 350 ° F.
אופים כיכר גדולה 60 עד 65 דקות, כיכרות התינוק 40 עד 45 דקות. הכן מחבת (ים) לפי ההוראות.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, סוכר ונבט חיטה. אם באמצעות מעבד מזון, להוסיף את משמשים כף נדיבה של תערובת הקמח לקערה ואת הדופק עד הפרי נחתך לחתיכות קטנות (1/4 אינץ'). לחלופין, לחתוך את משמשים עם מזמרה במטבח משומן או סכין משומן. לגרד את חתיכות משמש לתוך הקערה עם הקמח. קוצצים את האגוזים ומוסיפים אותם למרכיבים יבשים.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, ביצה, צוף או חלב חמאה, ותמציות. הפוך באר באמצע החומרים היבשים ויוצקים בתערובת שמן ביצה.
להקציף או לערבב רק כדי להתמזג היטב; לא מעל לערבב.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן( ים), ממלא אותם על שני שליש מלא.
אופים 60 עד 65 דקות עבור כיכר גדולה, 40 עד 45 דקות עבור כיכרות קטנות (או עבור הזמן המצוין עבור הגובה שלך בתרשים), או עד הלחם הוא חום זהוב ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת (ים) על מתלה תיל.
כדי להפוך את הדובדבן אופציונלי, לטאטא יחד את הסוכר והנוזל בקערה קטנה עד עבה וחלק. כאשר הלחם הוא מקורר לחלוטין, לטפטף את הדובדבן מעל; זה יהיה להקשיח כפי שהוא מתייבש.
From Pie in the Sky: Successful Waking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper