קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

משמש מתפורר

משמש מתפורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל משמש מתפורר. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, ג'ינג'ר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו משמש מתפורר, Blackberry מתפורר, ו ריבס-ברי מתפורר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום ל 375 F. מעיל 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם 1 כף של החמאה. במעבד מזון, מערבבים את הקמח, סוכרים מגורענים וחומים בהירים, אבקת אפייה ומלח. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הנותרים עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מוסיפים את חלמון הביצה ווניל ודופק עד התערובת פשוט מגיע יחד אבל עדיין מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
4
מעבירים 1/2 כוס של הבצק לקערה קטנה או מכסים בניילון נצמד ומקררים. השתמש בקצות האצבעות כדי ללחוץ על הבצק הנותר באופן שווה לתוך צלחת האפייה, דוחף את הבצק עד 1/4 אינץ ' מסביב לקצה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
מערבבים את הריבה וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים את התערובת באופן שווה על הקרום. מפורר את הבצק המקורר הנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
7
אופים עד הזהב, כ -35 דקות. מגניב על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני חיתוך.טיפ: אם אתה לחוץ בזמן, פשוט לתקוע את המחבת במקפיא במשך 5 דקות במקום לחכות הסורגים להתקרר על הדלפק.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת