משמש עלומה וניל עם Zabaglione
משמשים עלומים וניל עם Zabaglione עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך גרידת לימון, יין, שעועית וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: משמש עלומה וניל, משמשים עלומים עם Vanillan ו הל, ו משמשים עלומים פשוטים.
הוראות
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר 2 ליטר, ולאחר מכן להוסיף תרמיל, מים, סוכר, גרידה, ומלח. מביאים לרתיחה, חשוף, מעל חום גבוה, ואז להרתיח 1 דקה.
בזהירות להוסיף משמשים, ולאחר מכן להפחית את החום ואת poach בבית מבשלים חשוף, מתהפך פעם אחת, עד הפרי הוא רך אבל עדיין מחזיק את הצורה ואת עורות עדיין שלמים, 2 עד 6 דקות.
מעבירים משמשים וסירופ לקערה רדודה גדולה וקריר לטמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות.
היכו יחד חלמונים, סוכר ויין בקערה עמוקה 4 ליטר מתכת עם מערבל חשמלי כף יד במהירות בינונית או להקציף במרץ עד בשילוב היטב.
הגדר קערה מעל סיר 4 ליטר של מים רותחים בקושי להכות תערובת עד שילש נפח, 5 עד 6 דקות.
כף 2 או 3 חצאי משמש לתוך כל 6 כוסות העליון עם zabaglione.
* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* משמש ניתן לחלוט 2 ימים קדימה, מקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.