משמש - שרי ברים עם שיבולת שועל קרמבל ציפוי
משמש דובדבן ברים עם שיבולת שועל קרמבל ציפוי הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 146 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: משמש דובדבן פירורים, שרי שיבולת שועל קראמבל ברים, ו קמח קשיו חמאה ברים עם ציפוי קרמבל.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך; תנור חום ל 325 מעלות. ריססו תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ומלח. מערבבים בחמאה עם מזלג עד מעורב היטב וגושים נוצרו.
מורחים 1 1/2 ארוזים כוסות של תערובת שיבולת שועל על החלק התחתון של המחבת, הקשה על מנת ליצור קרום דק.
מערבבים קוקוס, שקדים, דובדבנים, משמשים וחלב בקערה גדולה.
יוצקים מעל קרום, באמצעות מרית גומי כדי להפיץ באופן שווה ולחץ למטה.
מפזרים תערובת שיבולת שועל שנותרה על מילוי פירות יבשים.
אופים עד מוזהב קלות, כ -30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. (אתה יכול לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
כדי לשרת, לחתוך נדיב 1 1/2 אינץ ' ריבועים.