קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

משמש - שרי ברים עם שיבולת שועל קרמבל ציפוי

משמש - שרי ברים עם שיבולת שועל קרמבל ציפוי
משמש דובדבן ברים עם שיבולת שועל קרמבל ציפוי הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 146 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: משמש דובדבן פירורים, שרי שיבולת שועל קראמבל ברים, ו קמח קשיו חמאה ברים עם ציפוי קרמבל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך; תנור חום ל 325 מעלות. ריססו תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה בינונית, מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר חום ומלח. מערבבים בחמאה עם מזלג עד מעורב היטב וגושים נוצרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים 1 1/2 ארוזים כוסות של תערובת שיבולת שועל על החלק התחתון של המחבת, הקשה על מנת ליצור קרום דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים קוקוס, שקדים, דובדבנים, משמשים וחלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
דובדבניםדובדבנים
שקדיםשקדים
קוקוסקוקוס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים מעל קרום, באמצעות מרית גומי כדי להפיץ באופן שווה ולחץ למטה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
מפזרים תערובת שיבולת שועל שנותרה על מילוי פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
7
אופים עד מוזהב קלות, כ -30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר. (אתה יכול לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כדי לשרת, לחתוך נדיב 1 1/2 אינץ ' ריבועים.