משמשים עם סירופ אמרטו (אלביקוצ'ה ריפיאן)
מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם amaretti, צנוברים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו משמשים ממולאים בגבינת אמרטו, משמשים ממולאים בגבינת אמרטו, ו Mascarpone מלא תאנים או משמשים עם Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים משמשים עם מקלף ירקות, ואז חצי ובור. דק קוצצים 2 חצאים ומניחים בצד.
מחממים חמאה במחבת 12 אינץ ' כבדה על אש בינונית עד הקצף שוככת, ואז מבשלים סוכר, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב. מערבבים באמרטו (להיזהר; סירופ יהיה ניתזים) ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
עבודה ב 2 קבוצות, חצאי משמש poach בסירופ על רתיחה נמוכה, מפנה, עד כמעט מכרז, 5 עד 10 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר משמשים, צדדים חלולים למעלה, על מגש.
מוסיפים אמרטי מתפורר לסירופ ומבשלים על אש נמוכה, מוחצים עוגיות עם גב כף עץ, עד מומסים לתוך פירה גס.
מערבבים משמשים קצוצים שמורים ומבשלים בעדינות, ערבוב, עד סירופ הוא חום עמוק מעט מעובה. סירופ מגניב מעט.
סירופ כפית על משמשים ומפזרים צנוברים (אם משתמשים).
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
משמשים עם סירופ אמרטו יכול להתבצע 3 שעות קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.