משקה השמש של אגברט.
Sunriser של Eggbert נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 3182 קלוריות, 266 גרם חלבון ו 199 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא שמן קנולה, צ'יפס, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו משקה ביצים, ו "משקה הביצים" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מטגנים את תפוחי האדמה המטוגנים ואת פלחי תפוחי האדמה בשמן קנולה במחבתות נפרדות על פי כיווני החבילה עד חום זהוב ופריך. מתבלים במלח ופלפל. (אתה יכול גם לאפות את תפוחי האדמה בתנור, אם אתה מעדיף.)
מסננים על מגבות נייר וחמים.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. לזרוק את הירקות והחזיר; לזרוק מסביב במשך כמה דקות, עד הבצל הם פשוט התרככו. כבה את החום ולאפשר להישאר במחבת.
ב 4 מחבת ovenproof הפרט (או אחד גדול מאוד), שכבת תפוחי אדמה מטוגנים, תערובת veggie-בשר חזיר וגבינה מגוררת.
מניחים בתנור במשך דקה או שתיים, עד הגבינה מותכת.
הסר מהתנור עם כפפת תנור, כמו המחבת יהיה חם.
ממיסים את שאר 2 כפות חמאה במחבת לא דביקה ומטגנים את הביצים לפי המפרט של האורחים שלך.
מניחים 5 פלחי תפוחי אדמה מעל החלק העליון של גבינה מותכת, ואז למעלה עם 2 ביצים לכל מחבת. סלסה כפית או פיקו דה גאלו מעל ומגישים מיד.