זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך גבינת שמנת, גבינת מוצרלה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מתאבן ברוסקטן קל, מתאבן בריסקטן עגבניות, ו ברוסקטה, בוקונצ'יני, בזיליקום ומתאבן פרושוטו (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.