מתאבן הקישואים הטוב ביותר
מתאבן הזוקיני הטוב ביותר עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לך תערובת אפייה, בצל, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מתאבן זוקיני, מתאבן שום קישואים (Koosa Mutabbal), ו מתאבן ביצים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים קישואים, תערובת אפייה לכל מטרה, בצל, מלח, ביצים, גבינת צ ' דר, שמן צמחי ושום.
מורחים תערובת קישואים לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 25 דקות, או עד מבעבע משחי קלות.
חותכים לחתיכות בגודל ביס כדי לשרת.