מתאבנים ברוקולי גבינה
מתאבנים ברוקולי גבינה נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 56 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו ברוקולי, גבינת צ'דר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מתאבנים סלמון מעושן גביני, מתאבנים פטריות-פטריות גבינה ובייקון על טוסטים, ו גבינת צ'דר ומתאבנים ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. תרסיס 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. במחבת, מערבבים ברוקולי, תירס, בצל ואגוזים.
בקערה בינונית, מערבבים את כל שאר החומרים למעט גבינה עם מקציף חוט או מזלג עד מעורבב.
אופים 23 עד 25 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
אופים 2 עד 3 דקות יותר או עד גבינה מותכת. מגניב 30 דקות. כדי לשרת, לחתוך 5 שורות על ידי 3 שורות; לחתוך כל מלבן באלכסון במחצית.