מתאבנים סלמון מעושן
אם 43 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מתאבנים סלמון מעושן עשוי להיות מרהיב pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 34 מנות. עם 48 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, שמנת, בצל סגול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כריכי סלמון מעושן, כריכי סלמון מעושן, ו סלמון מעושן ונוף ביצה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; לנצח במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
חותכים כל פרוסת לחם בחצי באלכסון. פרוסות סלמון נפרדות וחותכות לרצועות 34.
מורחים 1/2 תערובת גבינת שמנת כפית על כל משולש לחם. באמצעות מקלף ירקות, מלפפונים לחתוך לתוך 34 פרוסות דקות.
מגלגלים פרוסת מלפפון בתוך כל פיסת סלמון; מניחים על גבינת שמנת פרוסה על משולשי לחם. מנה 1/2 תערובת גבינת שמנת כפית על סלמון.
מפזרים בצל ופלפל; לקשט, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.