מתוק אפונה קרוסטיני
המתכון אפונה מתוקה Crostini יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מתאבן זה יש 357 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני נענע, שום, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתוק אפונה קרוסטיני, קרוסטיני בטטה, ו קרוסטיני בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור אפונה מתוקה: לחמם את מרק עוף פתיתי פלפל אדום בינוני
סיר מעל חום בינוני גבוה עד מרק שחין.
מוסיפים את האפונה הקפואה ומבשלים עד האפונה מכרז, על 5 דקות.
מסננים את האפונה במסננת רשת.
מניחים את האפונה במעבד מזון עם מנטה, מלח ופלפל. מחית את תערובת האפונה.
מניחים את פירה אפונה בקערה בינונית ומקררים עד מגניב, על 30 דקות.
בינתיים, עבור crostini: מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את פרוסות הבגט על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף בשכבה אחת.
אופים בתנור עד קלוי וזהב בקצוות, כ -10 דקות. בעוד crostini עדיין חם, לטפטף את צמרות עם שמן זית כתית מעולה. באמצעות שן שום שלמה בקצות האצבעות שלך, לשפשף את החלק העליון של crostini כמה פעמים לתת רמז של שום.
כדי לסיים, מקציפים את השמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך פירה אפונה. מעל כל אחד crostini עם כ 1 כף פירה אפונה.
מפזרים קצת prosciutto לקוביות.