קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 25 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

מתוק קרם דה Vie

מתוק קרם דה Vie
גשו לסופר וקנו זרעי אניס, חלב מרוכז, חלב מתאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, Crème Brûlée בטטה, ו קרם ברולה תירס מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מים, סוכר, זרעי אניס לרתיחה בסיר; חום נמוך בינוני-נמוך. מבשלים עד עבה syrupy, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לימון, גרידה טרייה מגוררתלימון, גרידה טרייה מגוררת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת כדי להפריד את הזרעים החוצה; להגדיר סירופ בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד צהוב בהיר; מוסיפים רום, חלב מרוכז, חלב התאדה, ותמצית וניל. מערבבים בתערובת סירופ עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים לתוך בקבוקים דקורטיביים לאטום בחוזקה. מקררים לפחות 6 שעות לפני השתייה, כך ייטב.