מתוק קרם דה Vie
גשו לסופר וקנו זרעי אניס, חלב מרוכז, חלב מתאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 13%. נסו קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, Crème Brûlée בטטה, ו קרם ברולה תירס מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים, סוכר, זרעי אניס לרתיחה בסיר; חום נמוך בינוני-נמוך. מבשלים עד עבה syrupy, על 10 דקות יותר.
הסר מהחום ושופכים דרך מסננת כדי להפריד את הזרעים החוצה; להגדיר סירופ בצד כדי להתקרר מעט.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד צהוב בהיר; מוסיפים רום, חלב מרוכז, חלב התאדה, ותמצית וניל. מערבבים בתערובת סירופ עד שהתערובת חלקה.
יוצקים לתוך בקבוקים דקורטיביים לאטום בחוזקה. מקררים לפחות 6 שעות לפני השתייה, כך ייטב.