קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מתוק שחור דובדבן פריך

מתוק שחור דובדבן פריך
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, דובדבנים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו דובדבן מתוק פריך, דובדבן מתוק פריך, ו צ'רי פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר ו 3 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הדובדבנים, משליכים בעדינות למעיל. כפית את התערובת למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בקערה בינונית, לשלב את שיבולת השועל, סוכר חום, הנותרים 1/4 כוס קמח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת מתפוררת. מערבבים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים באופן שווה על תערובת הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
6
אופים עד חם מבעבע והציפוי הוא חום זהוב, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.