מתוק שחור דובדבן פריך
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, דובדבנים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו דובדבן מתוק פריך, דובדבן מתוק פריך, ו צ'רי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות תבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב את הסוכר ו 3 כפות קמח.
מוסיפים את הדובדבנים, משליכים בעדינות למעיל. כפית את התערובת למחבת מוכנה.
בקערה בינונית, לשלב את שיבולת השועל, סוכר חום, הנותרים 1/4 כוס קמח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד התערובת מתפוררת. מערבבים את השקדים.
מפזרים באופן שווה על תערובת הדובדבן.
אופים עד חם מבעבע והציפוי הוא חום זהוב, על 30 דקות.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.