מתוקה קציץ בשר
מתוקה קציץ בשר דורש על 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 295 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חרדל, בקר טחון, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 42%. קציץ בשר אחד, כיכר הבשר הטובה ביותר, ו קציץ בשר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הגזר, הסלרי, הפלפל הירוק והבצל; מכסים ומעבדים עד למחית. בקערה גדולה שלבו את הביצים, החרדל, הקטשופ, פירורי הקרקר ומחית הירקות. מפוררים בשר על התערובת ומערבבים היטב. על מחבת פטם משומנת, תערובת בשר טפיחה לצורת לב, על 1 ב. עבה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40 דקות. לחשוף; למעלה עם קטשופ נוסף.
אופים 20 דקות יותר או עד שהבשר כבר לא ורוד.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קציץ בשר עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון וזינפנדל. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. ניקל וניקל קוויקסילבר קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
![ניקל וניקל קוויקסילבר קברנה סוביניון]()
ניקל וניקל קוויקסילבר קברנה סוביניון
כרם קוויקסילבר קברנה סוביניון 2013 מציג ניחוחות מסקרנים של שזיף, דובדבן, פטל ומרווה. דמויות הפירות התוססות הללו נישאות לחיך עם רמזים של טימין, תה שחור ואבק רתרפורד חתימה. זה מחרוזת של פירות עסיסיים ועשב עושה את היין הזה מושך להפליא, בעוד מרקם אלגנטי ציפוי נושאת טעמים אלה כדי לסיים עסיסי.