מתכון Pasteis de Nata פורטוגלי
גשו לסופר וקנו קינמון, חלב, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Pastéis de Natan II | עוגות פודינג פורטוגזיות, עוגות פודינג פורטוגזיות-Pasteis de Nata, ו Pastéis de Natan I | עוגות פודינג פורטוגזיות.
מרכיבים מנות :
12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא יכול דיאט קרם סודה 1 סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה) 6 larges חלמונים, מקציפים 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מינוס 2 כפות קמח לכל מטרה 3 (חוֹרֶף) קמח לכל מטרה 315 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 296 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חלב, מחולק 12 ריבס, קצוץ טרי או קפוא ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים 0 (יכול להיות או להרחיק) גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם 16 (חוֹרֶף) חמאה לא מלוחה, טמפרטורת החדר, מעורבבת עד חלקה 1 (יכול להיות או להרחיק) תמצית וניל טהור 158 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פלוס שתי כפות מים