מתכון Quinotto פטריות בר
מתכון Quinotto פטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 725 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . גשו לסופר וקנו ציר עוף, פטריות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: מתכון ריזוטו פטריות בר, ריזוטו קינואה (קינוטו) עם עגבניות שרי קלויות, ו סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין.
הוראות
בסיר, להביא את המניה עד לרתיחה ולצמצם לרתיחה בזמן שאתה עובד על החומרים האחרים.
מחממים מחבת sauté גדולה עם צדדים ישרים מעל חום גבוה.
מוסיפים את השמן וכאשר הוא מתחיל להבהב, מוסיפים כמחצית הפטריות. אתה לא רוצה צפיפות המחבת, ואת הפטריות צריך להיות בשכבה אחת. להשאיר אותם במשך 2 עד 3 דקות כדי לפתח חום זהוב נחמד.
הוסף 1 כף חמאה, מתבלים במלח וזורקים לבשל עוד דקה.
הסר באמצעות כף מחוררת וחזור עם שאר הפטריות וכף נוספת של חמאה. תניח בצד.להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף שאלוט ושום. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות, עד שקוף, ולאחר מכן להוסיף קינואה. טוסט במשך כדקה ולאחר מכן להוסיף את היין הלבן.
תן לו להפחית בחצי ולאחר מכן מערבבים כ 2 כוסות של המניה החמה. המשך הוספת מלאי, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב במרווחים במשך 15 דקות. תצטרך בין 4 ו 5 כוסות של מלאי כדי להשיג מרקם "ריזוטו דמוי". כסה במשך 5 הדקות האחרונות.
מוסיפים את הפטריות השמורות, שמנת כבדה, גבינה ועונה לפי הטעם.
מגישים מיד, מעוטר עשבי תיבול טריים.נסה את המתכונים האלה עם קינואה על מזון הרפובליקה: קינואה Power Bars מתכון
כרוב שום צלוי וסלט קינואה עם מתכון חמוציות
אבוקדו בגריל עם מתכון סלט קינואה