מתכון מרק עוף אטריות מלזי
מתכון מרק עוף אטריות מלזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 944 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, ג'ינג'ר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה מובא אליך על ידי מטבח מהביל. עם כפית מתכון מרק עוף עם אטריות, מתכון מרק עוף אטריות פשוט, ו מתכון מרק עוף עם אטריות עם ג'ינג'ר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים עוף שטוף בסיר 2 ליטר (8 L.), עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה נמרצת; נמוך יותר לרתיחה. לרפרף את קצף וזיהומים; מבשלים 15 דקות.
הסר סיר מחום, לכסות בחוזקה, ולהשאיר ללא הפרעה בטמפרטורת החדר במשך 45 דקות (מדחום מיידי לקרוא צריך לקרוא 74° / 74 C בחלק העבה ביותר של העוף).
בזהירות להרים עוף מ ציד בלתי חוקי נוזלי לצלול לתוך מיכל גדול / סיר / קערה של מי קרח. השאירו במים במשך 15 דקות כדי להפסיק לבשל ולייצר בשר. שימוש בידיים שלך, למשוך את העור ולהשליך.
משוך בשר מהשד והירכיים לתוך 1 / 4to 1/2 אינץ' (.6 עד 1.3 ס " מ.) רצועות עבות, להעביר מיכל מכוסה מילואים בטמפרטורת החדר (יהיה לך יותר מהצורך במתכון).
לשלב עצמות, ירכיים ולגנוב נוזלים בחזרה בסיר.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, בצל, שום, פלפל ומלח; מבשלים שעה אחת כדי להכין מרק. מסננים דרך מסננת רשת תיל בסדר. טעם ותיבול היטב עם מלח.
משרים אטריות במים פושרים 10 דקות, לנקז; לקלף בנפרד גדילים בודדים. לחלוט שרימפס במרק עוף עד מבושל רק; לקלף, devein ו חצי לאורכו. Blanch כל חבורה של choy סכום במים רותחים; להעביר קערה של מי קרח במשך 30 שניות, לסחוט יבש, לחתוך לחתיכות 2 עד 3 אינץ '(5 עד 7 ס " מ.).
מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום וצ ' ילי, תערובת כפית לתוך קערות בודדות עבור כל אדם.
הרכבה של קערות מרק עוף אטריות מלזיות
להביא מרק מתובל עד לרתיחה קרובה. יש את כל החומרים מוכנים, ויש סיר מים רותחים לחמם את האטריות.
מחממים אטריות במים רותחים במשך 15 שניות.
מסננים, ומפיצים ל 4 עד 6 קערות מרק אסיאתיות. אטריות למעלה עם בשר עוף, שרימפס, וצ ' וי סאם. מצקת על 1 1/2 עד 2 כוסות של מרק לתוך כל קערה.
מפזרים בצל ירוק; לשרת עם מנות קטנות של רוטב צ ' ילי סויה. רוטב זה משמש לטבילה של עוף בטעם עדין, אבל ניתן להוסיף גם למרק.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, אלברינו, שרדונה לא מוסווה
סוביניון בלאן, אלברינו ושרדונה לא מוסווה הם אפשרויות נהדרות למרק עוף עם אטריות. שרדונה לא מוסווה או מעט מוסווה עובד היטב עם מרק עוף אטריות הרגיל שלך. אם יש לך מרק מאוד הרבי, נסה סוביניון בלאן. אם אתה מוסיף לימון, לבחור Albariño. ה "פייר ריפו סנקרה" עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Pierre Riffault Sancerre]()
Pierre Riffault Sancerre
תערובת: 100% סוביניון בלאן