מתכון צלעות חזיר חריף צלויות חזיר
מתכון צלעות חזיר מטוגנות מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך צ'ילי מצנפת ויסקי, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מטוגנות בגריל, צלעות חזיר מטוגנות בגריל, ו צלעות חזיר בגריל מנופחות.
הוראות
מניחים את הבצל, בצל ירוק, שום וצ ' ילי בקערה של מעבד מזון גדול מצויד להב מתכת. למעלה עם allspice, מלח, פפריקה, קינמון, אגוז מוסקט ותימין.
יוצקים את רוטב הסויה, שמן צמחי, חומץ ומים 1/4 כוס. דופק לשבור את הכל ולאחר מכן לעבד במשך כ -30 שניות, עד שכל החתיכות הגדולות נעלמו.
שים את משחת האידיוט בקערה גדולה שלא מגיבה.אחד בכל פעם, לדלות את צלעות החזיר בתוך הדבק, משאיר אותם בקערה כאשר מכוסה לחלוטין. מכסים את הקערה ומקררים לפחות 1 שעה ועד 8 שעות.הכן גריל חיצוני לבשל ישירות על אש בינונית. באמצעות כפפות בישול כדי להתמודד עם החזיר, למשוך כל קוצץ מתוך הדבק ולמקם אותו ישירות על הסורג הגריל, שמירה על כמה שיותר להדביק על קוצצים ככל האפשר. זרוק את הדבק שנותר. מבשלים במשך 4 עד 5 דקות לכל צד, עד הצלעות חומות זהובות הגיעו לטמפרטורה פנימית של 66°.
להעביר אותם מגש ואוהל באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
תן להם לנוח 5 דקות לפני ההגשה.נסו את המתכונים האלה צלעות חזיר על מזון רפובליקה: שיקגו בסגנון בשר חזיר כריכים מתכון
מתכון לחם מטוגן ממולא חזיר
צלעות חזיר עם מתכון חרדל דובדבן
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.