קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מתלה כבש מצופה מנטה

מתלה כבש מצופה מנטה
אם יש לך שמן זית כתית נוספת, פלפל קאיין, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. . מתכונים דומים: מתלה טלה מצופה בעשב עם רוטב לימון-טחינה ואורז מנטה, מתלה כבש מצופה, ו מתלה אגוזי לוז מצופה כבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מבשלים עלי נענע בסיר של מים רותחים במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
העברת עלי נענע לקערה של מי קרח; להשרות במשך 30 שניות, לנקז ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים מנטה בלאנש עם שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון או בבלנדר. להתמזג במשך 20 עד 30 שניות עד בסדר ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להעביר תערובת מנטה לקערה גדולה; מערבבים בגבינת פרמזן-רג ' יאנו, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
שלב 1/4 חרדל דיז ' ון כוס 2 כפיות דבש בקערה קטנה, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מערבבים שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, 2 כפיות דבש, 1 כפית חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה. לנער ויניגרט במרץ עד בשילוב, על 30 שניות. תניח בצד את ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חומץ אורזחומץ אורז
ויניגרטויניגרט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
פרוסה 1/2 עד 1 אינץ חריצים בין כל עצם של מדפי כבש כדי להבטיח את הבשר צלוי באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מתבלים כל מדף עם מלח ופלפל שחור מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
חום שמן צמחי במחבת על חום גבוה. חום כל מתלה כבש במשך 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים מדפי טלה לתבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מברשת כל מדף עם תערובת חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
14
מפזרים תערובת מנטה מעל הצדדים של כל מדף.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
15
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה על גבי נדיר בינוני במרכז, כ 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 125 עד 130 מעלות F (52 עד 54 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
הסר מהתנור ולאפשר כבש לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה, טפטף עם ויניגרט חרדל דבש.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
ויניגרטויניגרט
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן