אם יש לך שמן זית כתית נוספת, פלפל קאיין, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. . מתכונים דומים: מתלה טלה מצופה בעשב עם רוטב לימון-טחינה ואורז מנטה, מתלה כבש מצופה, ו מתלה אגוזי לוז מצופה כבש.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מבשלים עלי נענע בסיר של מים רותחים במשך כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
העברת עלי נענע לקערה של מי קרח; להשרות במשך 30 שניות, לנקז ולסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים מנטה בלאנש עם שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין במעבד מזון או בבלנדר. להתמזג במשך 20 עד 30 שניות עד בסדר ומתפורר.
מערבבים שמן זית כתית מעולה, חומץ אורז, 2 כפיות דבש, 1 כפית חרדל דיז ' ון, מלח ופלפל שחור בצנצנת עם מכסה. לנער ויניגרט במרץ עד בשילוב, על 30 שניות. תניח בצד את ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
רגל טלה, מעצם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חומץ אורז
ויניגרט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
(צינור גדול)
9
פרוסה 1/2 עד 1 אינץ חריצים בין כל עצם של מדפי כבש כדי להבטיח את הבשר צלוי באופן שווה.